Celebrem l’Any Pompeu Fabra

Avui les etapes de Primària i Secundària han celebrat la commemoració de l’Any Pompeu Fabra.

image_print

L’any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra. Així ho va acordar el Govern de Catalunya a l’agost passat per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

Des de l’escola, ens hem sumat a la commemoració de l’Any Pompeu Fabra. Els alumnes de Secundària han preparat una sèrie de tallers al voltant de la figura del filòleg, adreçats als alumnes de Primària, tots ells amb l’objectiu que coneguessin el Mestre i la seva obra, i d’aquesta manera reforçar la vitalitat de la llengua catalana.

Durant tot el matí els alumnes s’han distribuït per tota l’ Escola i el Cub per tal de fer diversos tallers pensats per les diferents edats :  mots encreuats, sopes de lletres, en definitiva, activitats en les que els alumnes s’ho han passat molt bé al voltant de la llengua.

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta celebració en la que els autèntics protagonistes han estat els nostres alumnes, grans i petits.