La llegenda de Sant Nicolau

Els dies 3, 4 i 5, la classe Sant Nicolau ha representat la seva llegenda al menjador de l’escola.

image_print

La Cantata de Sant Nicolau del mestre Joan Llongueras inclou la intervenció de diferents grups d’alumnes que, uns darrere els altres, interpreten aquesta obra en diversos actes. S’inicia la Cantata amb l’alegre dansa dels “virolets”, segueix amb les Lletanies i la Portalada i continua amb la dansa del Pont d’Aragó fins que arriba el moment més esperat pel protagonisme que prenen els tres Petits Infants, que són alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí. L’acte es tanca altra vegada amb la Dansa dels Virolets que, com mana la tradició, es repetirà amb la intervenció de tot el públic.

Aquesta festa de Sant Nicolau, patró dels infants, té llarga tradició a l’escola i manté un tractament popular i cultural.

Programa