Cal.ligrames a la Biblioteca del Cub

La biblioteca del Cub acull una exposició molt especial de cal.ligrames.

image_print

Avui la biblioteca del Cub ha sigut l’espai ideal per presentar una exposició de cal.ligrames i poesia visual, una col.lecció privada del Sr. Albert Domènech, professor de l’escola Garbí Pere Vergés de Badalona, que recull originals que van des de l’any 1615 fins a l’actualitat.

Els alumnes de 4t d’ESO han estat treballant la poesia d’avantguarda, i concretament la de Joan Brossa. A partir de poemes de creació pròpia els alumnes han elaborat un poema visual o cal·ligrama per tancar el projecte. Així doncs, han pogut visitar l’exposició guiada pel Sr. Albert Domènech i conèixer de primera mà el valor històric i documental de la col.lecció.

També, els alumnes de literatura catalana de segon de batxillerat han vingut a visitar l’exposició acompanyats del seu professor Max.

Volem agrair al Sr. Albert Domènech l’ oportunitat que ha donat tan a alumnes com a professors de poder conèixer, aprendre i gaudir de la seva col.lecció de cal.ligrames i poesia visual.