“Toulousse-Lautrec i l’esperit de Montmartre”

Alguns alumnes de 1r i 2n de Batxillerat varen fer una sortida al CaixaForum.

image_print

Ahir els alumnes de 1r i 2n de batxillerat que fan la matèria de dibuix tècnic varen anar al CaixaForum a veure i conèixer l’edifici modernista, dissenyat per Puig i Cadafalch, on està ubicat el museu.

A més a més varen fer una visita a la exposició “Toulouse-Lautrec i l’esperit de Montmartre”. A través de pintures, dibuixos, cartells i il·lustracions, l’exposició mostra la producció de l´artista en sintonia amb la dels artistes contemporanis en el París de finals del s. XIX.

L’exposició presenta més de 350 obres reunides a través de préstecs internacionals tant de col·leccions públiques com privades. Moltes de les peces, com el nom de l’exposició indica, són d’aquest artista clau, però també n’hi ha d’altres creadors que van situar Montmartre en un punt de mira de la transgressió i l’avantguarda.