1ra Competició de Natació

El passat dissabte 15 de desembre va tenir lloc la primera competició de natació.

image_print

El passat dissabte va tenir lloc a les instal·lacions de l’escola Jesuïtes Sant Ignasi la primera competició de Natació de Competició on van participar alumnes de Garbí Obert.

Va ser una jornada d’allò més gratificant per a tots els pares, mares i familiars que, expectants, veien des de la grada als seus petits grans esportistes competir contra nedadors d’altres escoles.

Més enllà de la competició, la Natació, com tots els altres esports, és una eina idònia per treballar els valors que des de l’Escola transmetem. El treball en equip, la feina ben feta, la unió d’esforços per aconseguir un objectiu comú. Tots els nostres nedadors i nedadores van fer-ho d’allò més i van mantenir en tot moment una actitud impecable en tot moment i és per això que volem felicitar-los des d’aquestes línies.

També volem felicitar a les seves entrenadores, la senyora Míriam Cañas i la senyora Iris Nieves que dia rere dia fan una feina impecable. A més a més, volem reconèixer a la també professora de l’Escola i entrenadora de Natació de Garbí Obert, la senyora Paula Barea, el seu suport durant tota la jornada.

Enhorabona campions!

Mira les millors fotografies aquí