2n Cros de Montjuic

El passat diumenge va tenir lloc el Cros a Montjuic

image_print

Aquest passat diumenge va tenir lloc a les fonts de Montjuic la segona competició de Cross en la qual Garbí Obert va participar.

Després de la bona experiència del primer Cros, tots els corredors i corredores tenien moltes ganes que arribes el dia. S’havien preparat molt i molt per arribar a la competició i donar tot el que tenien.

Tots ho van fer d’allò més bé i és per aquest motiu que volem felicitar des d’aquestes línies a tots els participants. Però a més a més, volem fer una menció especial a l’alumne de 5è d’Educació Primària Víctor Bagán que va aconseguir la primera posició.

Com no pot ser d’una altra manera, no ens podem oblidar dels entrenadors que dia rere dia preparen grans sessions perquè els petits atletes s’ho passin d’allò més bé entrenant. Ells són la Paula Vall i en Jordi Campillo.

Enhorabona!

Mira les millos fotografies aquí