Inici de trimestre a Educació Infantil

La setmana s’ha iniciat amb normalitat a EI i l’activitat ja és intensa a aules, espais interiors i jardins.

image_print

Els infants d’Educació Infantil han iniciat el trimestre amb una barreja d’emocions. Se’ls veu contents i ben actius. El retrobament amb els companys i els mestres ha marcat les emocions durant aquests primers dies i amb agilitat tot ha adquirit el ritme habitual. Entre tots les activitats, la dinàmica de la Vida Social ja es desenvolupa amb tota normalitat. En el Blog d’Infantil d’aquesta setmana s’han anat publicant diverses notícies relacionades amb aquests àmbits per tal de mostrar diferents aspectes de la vida de l’Escola.

Per tal de poder accedir a totes les notícies de la setmana poden entrar al Blog d’Educació Infantil.

Blog d’Educació Infantil