Cros de la Maternitat

El passat cap de setmana va tenir lloc un nou Cros al Parc de la Maternitat

image_print

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la tercera competició de Cros en la qual els nostres petits atletes es posaven a prova.L’Atletisme, una activitat nova però ja totalment consolidada, dia a dia arrela amb més força entre els alumnes de la nostra escola, gràcies a la bona feina dels seus entrenadors, la Paula Vallovera, atleta professional del club universitari UB i en Jordi Campillo, un gran professional del món de les curses de muntanya, que, dia rere dia ho donen tot per tal que els petits atletes gaudeixin amb aquest esport nou per ells.Diumenge, a l’emblemàtic parc de la maternitat del barri de les Corts de Barcelona, va tenir lloc una nova edició de la competició. Tots ho van fer d’allò més bé. Davant d’uns pares, mares i familiars expectants que van gaudir d’allò més veient els seus fills i filles practicar un esport que tant els agrada.

Enhorabona!

Mira totes les fotografíes aquí