Sortida de 6è al MACBA

Els alumnes varen aprendre que l’art pot ser una gran eina per aconseguir un món millor.

image_print

El passat dilluns les tres classes de sisè de Primària van anar de sortida al MACBA. Una activitat organitzada des de l’àmbit de Plàstica que els va permetre observar diferents obres d’autors contemporanis i realitzar una activitat en petits grups. Els alumnes varen fer un anàlisi de diferents imatges i obres al llarg de la història i la seva acció comunicativa i social. L’activitat treballa al voltant de la construcció crítica de la imatge: des de la seva identificació simbòlica fins al seu paper en la construcció de la subjectivitat, i tenint en compte el poder comunicatiu en l’espai públic com a lloc de creació cultural.

L’objectiu de la sortida era observar i adonar-se que l’art pot ser un gran altaveu per canviar totes aquelles coses que no ens semblen justes.