Taller d’Artistes

En aquest reportatge, veuran un recull de les millors fotografies de l’activitat.

image_print

Aquest ja és el segon any que a l’Escola d’arts de Garbí Obert vàrem incloure l’activitat de Taller d’Artistes, un espai on els alumnes poden expressar la seva part més creativa i artística a través de les manualitats que la senyora Charlotte Mandri els proposa. A més a més, és una activitat que es desenvolupa amb l’anglès com a idioma principal.

En aquest reportatge, veuran un recull de les millors fotografies realitzades durant el primer trimestre en les quals els alumnes es mostren realitzant els seus projectes i també mostrant-los un cop finalitzats.

Des de Garbí Obert volem animar a tots aquells alumnes que encara no practiquen aquesta activitat que s’animin a provar-la, ja que com deia el pintor malagueny, i artista de diversos quadres de la nostra casa, Pablo Picasso: “tots els nens neixen artistes, el problema és com seguir sent-ho al créixer.”

Mira les millors fotografies aquí