Assistim a la 33a edició de les Jornades de l’APAC!

El tema de l’edició d’enguany era “Release your inspiration”.

image_print

Els dies 30, 31 i 1 de febrer van tenir lloc la 33a edició de les Jornades de l’Associació de Professorat d’Anglès de Catalunya (APAC). El tema de l’edició d’enguany era “Release your inspiration”. Amb aquest objectiu, vam tenir l’oportunitat d’intercanviar experiències educatives en el camp de la llengua anglesa, metodologies innovadores i processos d’ensenyament aprenentatge que s’esdevenen en el si de diferents escoles arreu del territori català.

Van ser unes jornades molt intenses i profitoses, les quals ens serveixen, entre d’altres, per reafirmar-nos en l’ús d’estratègies educatives com l’aprenentatge cooperatiu, el “Project-Based Learning” o els grups heterogenis, que garanteixen la inclusió i l’accés a una llengua estrangera a tot l’alumnat.