Campions en Natació!

” No puedo recordar el último día en que no entrené”
Michael Phelps

image_print

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició de la competició de natació per a les categories Infantil i Aleví en la qual els nostres nedadors i nedadores de Garbí Obert van participar.

Cada setmana, dilluns i divendres, l’activitat de Natació de Competició s’apodera de la piscina de l’escola on els alumnes es preparen i s’entrenen per a les competicions en les quals participen amb els seus entrenadors, la senyora Míriam Cañas, Iris Nieves i Jordi Campillo, els tres esportistes d’alt nivell i amb una gran trajectòria en el món de l’aigua.

Dissabte, va ser un dia somiat per a ells, doncs en la categoria d’infantil els nostres alumnes varen aconseguir la primera posició en la classificació. La senyora Míriam Cañas, entrenadora i coordinadora de Natació a Garbí Obert ens va comentar en acabar que estava molt orgullosa de tots, ja que allò era fruit de la seva feina diària i del seu esforç inesgotable.

Des de Garbí Obert també volem felicitar als esportistes premiats i també a tots els alumnes que practiquen aquest esport a l’escola per la seva gran dedicació i esforç que mostren diàriament. Doncs el camí a la meta es du a terme dia a dia i per mitjà de l’esforç, com diu la llegenda viva de la natació, Michael Phelps: ” No puedo recordar el último día en que no entrené”.