Sortida al Palau de la Música

Els alumnes de 4t de Primària vàrem anar al Palau de la Música.

image_print

El dimarts 12 de febrer vam anar al Palau de la Música, que es troba a Barcelona, concretament al districte de Ciutat Vella.

Vam anar-hi les tres classes de 4t de Primària en autocar. Jo estava molt emocionada perquè la meva mare em va dir que és molt bonic.

Vam anar a veure l’espectacle anomenat “Cobla 2.0”. Un cop estàvem asseguts a les butaques, el concert va començar. Davant nostra hi havia un gran òrgan, on s’hi projectaven coses de tant en tant, al nostre costat hi havien unes vitrines molt maques i de colors molt vius, i a dalt una cúpula molt gran.

A la cobla hi toquen aquests instruments: un flabiol, un tamborí, dos tenores, un trombó, un contrabaix, dos fiscorns, dues trompetes i una tuba. La meva cançó preferida va ser una que mentre tocaven els músics, sortia un pop de colors. Quan va acabar el concert vam esmorzar i vam anar cap el metro per tornar a l’escola.

M’ha agradat molt aquesta sortida, el Palau de la Música és molt bonic i m’agradaria tornar-hi. El que mes m’ha agradat de tot ha estat la cúpula que hi havia al damunt nostra. La música és un dels meus talents, per això m’ha agradat tant.

Berta, 9 anys, Color Verd

Classe Del Xiprer

4t de Primària