Fent disfresses

Dilluns arribarà a l’Escola en Carnestoltes, qui conviurà amb els infants durant tota una setmana.

image_print

S’espera l’arribada imminent i per sorpresa del personatge més estrafolari i esbojarrat de tots els protagonistes de les festes tradicionals: en Carnestoltes! Tots els nens i nenes s’estan preparant per aquest esdeveniment així com per celebrar la seva festa de comiat, on tots hi assistiran ben disfressats.

A totes les aules, els alumnes han triat unes disfresses relacionades d’alguna manera amb el projecte de treball de cada classe.

Enguany, la motivació per escollir el vestit ha partit d’un conte que desenvolupa la seva acció en diferents entorns naturals: el mar, el bosc i la cova. D’aquí ha sorgit la creació de les disfresses que s’estan realitzant a les classes mentre es treballen les diferents habilitats i es van aprenent els continguts propis de totes les àrees. Els alumnes treballen en equip o de manera individual i el resultat final va més enllà de l’elaboració d’unes peces per disfressar-se, ja que al llarg del desenvolupament de totes les activitats, s’haurà anat produint un aprenentatge significatiu marcat per la relació de la disfressa amb el projecte de treball que s’està portant a terme.

 

Per a veure les imatges poden accedir al següent enllaç : Imatges Educació Infantil