Mostra Dansa/Jazz

El passat divendres va tenir lloc la mostra de Dansa/Jazz

image_print

El passat divendres va tenir lloc al menjador de l’Escola una mostra on totes les alumnes de l’activitat Dansa/Jazz van poder mostrar a les seves famílies tot allò que havien après.

Després de molts mesos d’entrenament, treball, esforç i constància, per fi van poder posar a prova tot allò en un escenari.

Totes ho varen fer d’allò més bé i les famílies van poder gaudir de veure a les seves petites ballarines en acció.

En Nil, el coordinador de Dansa/Jazz de Garbí Obert, ens va comentar al finalitzar l’espectacle que estava molt content i emocionat per com havia anat l’esdeveniment. “La feina ben feta té la seva recompensa, i això n’ha estat la mostra. M’agradaria felicitar en primer lloc a totes les ballarines que, dia rere dia s’esforcen al màxim per aprendre i millorar constantment i en segon lloc a tot l’equip de professors, la Júlia, la Meri, l’Anna Vela i l’Anna Flores per la seva estima cap a la seva feina. En la nostra professió és molt i molt important estimar el que fas, i elles ho fan. Enhorabona a totes!”

Mira les millos fotografies aquí