Trobada Escoles de Futbol i Bàsquet

“Si no creus en tu mateix, aleshores ningú més ho farà.” Kobe Bryant

image_print

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova trobada de l’Escola de Futbol Sala i Bàsquet a l’Escola contra l’Artós Sports i el Molins de Rei respectivament.Tots els jugadors i jugadores tenien moltes ganes de poder posar-se a prova davant un altre equip després de molts mesos d’entrenaments. Tenien un munt d’emocions sobreposades: il·lusió, nervis…, en resum ganes de fer-ho molt bé i de passar-s’ho encara millor practicant l’esport que tant els agrada.Tant la senyora Sara Atienza, coordinadora de bàsquet com en Moha Abir, coordinador de futbol sala, van coincidir en acabar la jornada en què estaven molt contents i satisfets amb tots els seus alumnes, ja que van protagonitzar una jornada esportiva excel·lent on van posar en pràctica tot el après i on van mantenir una molt bona actitud durant tot el matí. També van voler aprofitar per felicitar als equips rivals per la també molt bona actitud i fair play que van mostrar durant tota la diada.Per acabar, des de Garbí Obert volem fer una menció a tot l’equip d’entrenadors tant de l’escola de futbol sala com els de la de bàsquet i, també als seus coordinadors, per la bona feina que estan duent a terme.

Seguim!

Mira les millos fotografíes aquí