Sortida al circ Papagayo

“Va ser una sortida molt diferent que ens va agradar molt descobrir”.

image_print

El dijous, dia 28 de febrer, les classes de 4t de Primària, vam anar al circ Papagayo. Vam anar amb tranvia. Quan vam arribar, l’encarregat del circ ens va explicar que aquesta actuació va arribar a ser el número 1 d’una companyia de circs europea, Mumusic Circus. Això ja ens va impactar d’entrada, amb moltes ganes de veure les actuacions.  

Quan vam accedir a la sala, ens va cridar l’atenció que l’escenari era circular. Mai havíem vist un així!  

La primera actuació era un senyor que feia el pi, estava sense pantalons i se’ls anava posant mentre feia equilibris. A l’acabar el truc, tothom estava animant ja que ens estava agradant molt.  A continuació, van fer el segon truc. Els actors li van demanar, en aquest cas, al Sr. David Moral, professor de la classe Del Xiprer, que els hi servís aigua. Anaven fent acrobàcies mentre demanaven aigua. Era divertit veure com es movien i feien riure a tot el públic.  

La tercera actuació era una acròbata que duia un monyo i es penjava d’una barra amb un mosquetó. Era impressionant! Donava voltes i no tocava de peus a terra! Feia patir al públic. La noia estava molt concentrada en el que feia. Li vam fer un fort aplaudiment perquè va ser un número genial! 

L’ espectacle no tenia música, sinó que una de les actrius feia veus que anava enregistrant i sonaven mentre ella mateixa també cantava. En un moment, van demanar que la Sra. Clara també participés en les veus comptant números endavant i endarrere.  

A l’acabar vam poder assistir a una mostra de com assajaven uns actors. Tenien una sala amb un tatami especial on no es feien mal si queien.  

Va ser una sortida molt diferent que ens va agradar molt descobrir.  

Jana, Myriam, Pau, Àlex  i Víctor
9 i 10 anys
Color Blau i Verd
Classe Llimoner