La Gran Final de Cros!

“És difícil vèncer a una persona que mai es rendeix” Babe Ruth

image_print

Aquest diumenge ha tingut lloc una cita molt important i esperada per a la secció d’atletisme de Garbí Obert, doncs ha tingut lloc la Final Nacional de Cros de la present temporada la qual ha tingut lloc a la ciutat de Reus, Tarragona.

Els nostres atletes Clàudia Calaf, Martina del Castillo, Mar Palacios, Arnau Clavero, Pau Clavero, Víctor Bagán i Gerard Centellas han estat els classificats per realitzar aquesta competició. Aquesta, era una competició-premi per tal de reconèixer la feina ben feta en totes les curses que s’han dut a terme des del passat mes de desembre.

Familiars i entrenadors hem pogut gaudir d’un magnífic dia en el qual els atletes, que han fet de representants de la nostra Escola de manera excel·lent durant tota la jornada, han pogut fer allò que més els agrada amb un munt de companys d’arreu de Catalunya.

La Paula Vall i en Jordi Campillo, els entrenadors, han volgut remarcar al finalitzar la jornada l’alt nivell que hi ha hagut en la competició i també felicitar als participants: “estem molt orgullosos de tots, per a ells, avui ha estat una experiència nova que han gaudit molt.”

Des de Garbí Obert també volem aprofitar aquestes vies per felicitar a tots els participants i també als entrenadors per la gran tasca que estan realitzant dia rere dia i la qual en una jornada com la d’aquest diumenge queda palesa.

Mira les millors fotografies aquí