Activitat esportiva amb IES Blume

Una activitat esportiva per entrenar pels Jocs Olímpics de l’escola.

image_print

Aquests dies els nens de les classes de 4t de Primària han fet una activitat amb els nois i noies de la Blume relacionada amb els Jocs Olímpics.

Varen dividir els alumnes de l’escola en petits grups i cada grup començava una activitat diferent. Aproximadament van sortir tretze grups de treball.

Alguns alumnes van començar fent una activitat relacionada amb el salt. Aquesta activitat consistia a anar saltant d’un cercle a l’altre fins a arribar al final. Allà havien de jugar al joc de pedra, paper o tisora i seguir el camí saltant fins a arribar a guanyar a l’equip contrincant.

Quan el Sr. David O’kelly feia sonar el xiulet tots els participants feien una petita valoració de com s’havia desenvolupat l’activitat. Seguidament, tots els grups canviaven de modalitat i realitzaven exercicis de resistència i velocitat.

Totes aquestes proves els entrenaven pels Jocs Olímpics que es realitzen cada any.

L’activitat els hi va agradar molt, perquè consideren que tot esport de competició requereix un esforç i preparació previ. A més a més que vinguessin nois i noies de la Blume va ser molt enriquidor perquè van conèixer a gent nova i això els va motivar.