Competició Judo

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc al Pavelló de la Mar Bella una nova competició de judo en la qual els nostres alumnes de la categoria benjamí han participat.

En aquesta ocasió, la Maria González, en Joel Jiménez, l’Oriol Pastor, en Marc Jiménez, en Rafel Balaguer, en Gerard Pascual i en Joel Fernánez van ser els judokes que van representar a Garbí Obert en aquesta competició.

A les 15 hores, amb tothom ja preparat va iniciar l’estona d’escalfament on els participants poden preparar-se per afrontar la competició. Un cop tothom llest, es van iniciar els combats. Tots ho van fer d’allò més bé, de fet, en Jordi Campillo, el professor de judo de Garbí Obert va voler explicar-nos que tots els participants ho havien fet de manera brillant i havien aplicat tot el treballat durant els entrenaments “és per aquest motiu, que vull felicitar a tots els participants per la gran feina que porten desenvolupant durant tot el curs i que avui queda demostrada pels seus grans resultats i actuacions”.

Cal destacar que la Maria González després de la seva actuació en la competició s’ha col·locat com a campiona de Barcelona en la seva categoria i l’Oriol Pastor, ha aconseguit pujar al podi com a tercer classificat en el campionat de Barcelona de la seva respectiva categoria.

Des de Garbí Obert volem felicitar a tots els participants i també al seu professor per la gran tasca que realitza dia rere dia. Enhorabona campions!