Intercanvi Alemanya 3r ESO Dresden

Una aventura germànica a Dresden.

image_print

Divendres dia 15 de març les alumnes de l’optativa d’alemany de 3r d’ESO vam enlairar-nos en una aventura germànica a Dresden. Entre nervis i retards, vam aterrar a Berlín i amb un bus vam arribar a la ciutat. Un cop allà, vam conèixer les nostres parelles i cap a casa. El cap de setmana vam tenir l’oportunitat de conèixer millor les nostres famílies i la ciutat.

La setmana va començar amb una entretinguda gimcana que ens va servir per aprendre la història que hi ha darrere els edificis de Dresden. Durant l’estada vam estar treballant en un projecte per tal de conèixer els joves en ambdós països, un treball que vam haver de presentar l’últim dia de l’intercanvi davant de les famílies. Dins d’aquest, hi havia diferents subtemes relacionats amb la joventut. També ens van fer una classe d’història, en la qual tractaven les dictadures d’Espanya i Alemanya.

A les tardes teníem activitats enriquidores programades pels alumnes d’intercanvi. A més, vam poder gaudir d’una excursió de visita per Meißen, una ciutat al costat de Dresden.

Finalment, després d’una setmana plena d’emocions, conjuntament amb els alumnes de l’intercanvi vam preparar un ampli sopar per al comiat. Vam provar tots els plats típics d’allà, ja fossin postres o àpats. Realment, ens queda una molt bona experiència que serà difícil oblidar, però ja tenim ganes que arribi el maig per poder tornar a veure’ls i compartir més moments amb ells.

Martina i Marina

3r ESO – Optativa d’alemany