Futbol Sala Femení

La setmana passada va tenir lloc el primer entrenament de l’equip femení de futbol sala

image_print

El passat divendres va tenir lloc el primer entrenament del futur equip femení de futbol sala de la categoria aleví que a partir de la temporada vinent competirà en la lliga del CEEB.Després de molts mesos de feina, hem aconseguit formar un equip amb deu jugadores de 5è i 6è d’EP algunes de les quals ja formen part d’algun dels equips mixtes actuals.Formem l’equip amb l’objectiu que totes aquelles alumnes de l’escola que els agradi el futbol tinguin l’oportunitat d’apuntar-se i de poder gaudir d’aquest esport amb les companyes de l’escola.Xavi Cereijo, coordinador general de Garbí Obert i amb una gran experiència com a entrenador en el futbol femení en l’àmbit professional i Gerard Galera, entrenador de l’escola de futbol i de l’Aleví B van ser els encarregats de dirigir l’entrenament. En acabar, els dos van coincidir en què és molt important fomentar els equips femenins per tal de poder donar cabuda a totes aquelles jugadores de l’escola. “Esperem que a poc a poc puguem crear més equips femenins. És un projecte molt bonic que encetem amb moltes ganes i il·lusió”.

D’ara fins a final de curs, cada divendres de 15:30h a 17h tindrà lloc l’entrenament de l’equip femení.