Final Patinatge Artístic

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la Final de Barcelona de Patinatge Artístic

image_print

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc al Pavelló Francisco Calvo situat al barri de Sant Andreu de Barcelona la Final de Patinatge Artístic organitzada pel CEEB d’aquesta temporada 2018/19 en la qual participaven les nostres alumnes Paula Márquez, Judit Florit, Carla Dote, Dana Bladé i Núria Berenguer les quals s’havien classificat en el 1r Pas a Nivell que va tenir lloc el passat diumenge 3 de març.

Tot i els nervis normals abans d’iniciar una competició d’aquesta importància, les nostres patinadores estaven molt il·lusionades per poder participar d’aquest campionat, per a alguna d’elles, era la seva primera competició en el món del Patinatge Artístic i volien fer-ho d’allò més bé.

Va ser una gran jornada on tant les famílies, companyes i entrenadores varen gaudir de l’art d’aquest meravellós esport que des de fa ja molts anys és una arrel fonamental a Garbí Obert.

La Meri i la Clara, les entrenadores, ens van comentar al finalitzar la competició: “Estem molt contentes amb les cinc patinadores de Garbí Obert que avui han participat en aquesta final, però també amb totes les altres que avui no han pogut participar. Totes elles fan una molt bona feina cada dilluns i dimecres als entrenaments, i aquest esforç constant, sempre té la seva recompensa. Volem també felicitar a la Carla Dote de 3r d’EP que ha aconseguit la segona posició i a la Núria Berenguer de 1r d’ESO que ha aconseguit la quarta posició.”

Des de Garbí Obert també volem felicitar a la Carla i a la Núria però també a la resta de patinadores de Garbí Obert i també a les de la resta d’escoles i clubs per oferir-nos aquest gran espectacle. Enhorabona!

Mira les millors fotografies aquí