Sortida Fundació Tàpies

Els alumnes de cinquè de Primària varen gaudir d’una visita guiada.

image_print

Els alumnes de les classes Mireia, Les Hores i Mar i Cel varen fer una visita dinamitzada a la Col·lecció Antoni Tàpies.

L’objectiu de l’activitat era conèixer les tècniques i materials que utilitzava Antoni Tàpies i els aspectes simbòlics i iconogràfics de la seva obra, sense oblidar el context històric en què foren creades.

Durant el recorregut pel museu, van veure de molt a prop escultures tan reconegudes com “Mitjó” o “Núvol i cadira”. Varen comprovar de primera mà per què Antoni Tàpies és considerat un dels artistes catalans més destacats del segle XX.

Els infants també van participar en una activitat centrada en conèixer la vida de l’artista i així, van aprofundir amb el significat de l’obra d’Antoni Tàpies.