CANTÀNIA: A de Brossa

Aquest curs els nostres alumnes de 5è de Primària s’han endinsat a l’univers brossià.

image_print

El dimecres 29 de maig els nois i noies de 5è de Primària varen anar a l’Auditori de Barcelona acompanyats dels seus mestres per participar un any més de la cantata de Cantània.

Els alumnes de les classes Mireia, Mar i Cel i Les Hores han dedicat dos trimestres a preparar el concert de Cantània; aprenent les cançons, els moviments coreogràfics i preparant els materials escènics.

Aquest curs s’han endinsat a l’univers brossià. L’A és l’alfa, la porta de l’alfabet. Si agafes una A i la gires a l’inrevés, s’hi veu un cap de bou! I s’hi han endinsat tant que a més a més han creat pomes visuals des de l’àrea de plàstica!

Finalment, dimecres, després de tot aquest temps dedicat a treballar la cantata i conèixer l’univers brossià, varen fer la millor cloenda de totes, la interpretació de la Cantata a l’escenari de l’Auditori, juntament amb 700 alumnes més d’altres escoles.

Va ser una experiència molt enriquidora! Quina sort poder participar un any més de Cantània!