Final Nacional de Cros

El passat cap de setmana va tenir lloc la Final Nacional de Cros.

image_print

El passat cap de setmana va tenir lloc al municipi de l’Alt Penedès anomenat Olèrdola la Final Nacional de Cros. Amb més de 15 atletes classificats, ben puntuals a quarts de deu del matí ja estàvem preparats per gaudir d’una jornada fantàstica i que a sobre, en la qual ens va acompanyar un magnífic dia solejat.

Des del passat mes de novembre, els nostres atletes participen en cada cros i s’esforcen al màxim per tal d’aconseguir classificar-se per a aquesta Final Nacional. Més enllà dels resultats, però, és un goig veure’ls a tots en cada entrenament i cada cursa gaudir d’allò que estan fent i també veure l’evolució que, dia a dia, acumulen gràcies a l’esforç, dedicació i ganes que posen.

En acabar la jornada, la Paula, l’entrenadora estava molt contenta amb tots els atletes: “Només vull felicitar tots els meus atletes i a tots els participants en general per practicar aquest esport i fer-lo créixer cada dia. És preciós veure aquesta quantitat de nens i nenes i també veure a les famílies i públic gaudir plegats d’aquest gran esport.”

Des de Garbí Obert també volem felicitar a tots els atletes per fer-nos gaudir d’aquest esport. Enhorabona!

Gaudeix de les millors fotografies aquí