Benvinguts al curs 2020/21

Encetem el curs i obrim les portes de l’escola amb la il·lusió de retrobar-nos de nou amb els alumnes, els mestres i les famílies.

image_print
A l’Escola treballem per a aconseguir que tots i cadascun dels nostres alumnes tinguin la millor experiència educativa, també en les circumstàncies actuals, que ens donen, encara més, l’oportunitat de posar en valor les nostres finalitats educatives i de treballar per a l’assoliment de les competències per a la vida.
 
Comença un nou curs molt esperat per tothom, un curs únic, en el que haurem d’adaptar-nos a la nova situació respectant les mesures de seguretat i prevenció.
 
Estem convençuts que amb la col·laboració de tots aconseguirem que l’escola sigui un espai segur, acollidor i motivador pels nostres alumnes, acompanyant-los, d’aquesta manera, en el seu creixement personal.
 
Els desitgem un bon curs i, com sempre,  els agraïm la seva confiança de compartir amb nosaltres l’educació dels seus fills i filles.