Acte de Lliurament de Premis de Recerca 2022 a l’Espai Baronda

L’Escola Garbí Pere Vergés participa a la dotzena edició del Fòrum de l’Excel·lència d’Esplugues

El passat dilluns es va celebrar el 12è Fòrum de l’excel·lència: Treballs de Recerca de Batxillerat i 11è Premi Ciutat d’Esplugues de Llobregat que organitza l’Ajuntament d’Esplugues, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del municipi, amb l’objectiu de potenciar i difondre aquests activitats de l’alumnat de Batxillerat dels Centres Educatius públics i concertats de la població.

Les alumnes de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues que han participat en aquesta dotzena edició del Fòrum d’excel·lència han estat: l’Ona Fitó, en l’àmbit social, amb el treball “De l’economia tradicional a l’economia circular en el sector del tèxtil”, i l’Aina Arguijo, en l’àmbit artístic, amb el treball “Versionant Van Gogh”.

L’Espai Baronda va acollir el certamen, presidit per l’alcaldessa, per premiar els millors treballs de recerca realitzats per l’alumnat de Batxillerat. El lliurament dels premis va córrer a càrrec dels diversos membres del jurat, format per professorat de tots els centres educatius de secundària de la ciutat. De les dues alumnes participants a la nostra escola, la guardonada és l’Aina Arguijo, que va presentar el seu treball en l’acte, acompanyada del seu director Daniel Vega. L’Aina va fer una exposició brillant del tema i, amb la seva reinterpretació del quadre original i la seva proposta artística, va emocionar a tots els presents.

Enhorabona Aina!