15è Campus Amposta Parc

Des de Garbí Obert organitzem un cap de setmana esportiu on tots els alumnes de l'escola podran gaudir d'una experiència inoblidable a la residència esportiva Amposta Parc.

 

Cada alumne podrà practicar l'esport que més li agrada amb els amics de l'escola i els companys de Badalona. La residència, en exclusivitat per als nostres alumnes, compta amb unes instal·lacions immillorables que ens permeten gaudir l'experiència al màxim i amb total seguretat.

 

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig anirem a Amposta on cada alumne podrà practicar l'esport que més li agrada i realitzar un munt d'activitats com piscina, jocs de nit, gimcanes esportives...

El preu és de 195€. Aquest preu inclou l'allotjament en règim de pensió completa a la Residència Esportiva Amposta Parc, el viatge d'anada i tornada amb autocar, l'assegurança d'accidents, els acompanyants de l'escola (coordinació i professors i monitors de cada activitat).

El nombre de places és de 150 i s'atendran per rigorós ordre de recepció. Les inscripcions es poden fer a través del formulari que trobaran a continuació.

Les autoritzacions se signaran digitalment a través de la plataforma ClickEdu. La setmana abans de la sortida rebran la notificació per autoritzar al seu fill/a.

Material necessari aquí

 

 

 

Dies:
27, 28 i 29 de maig de 2022

Lloc:
Residència esportiva Amposta Parc, Tarragona

Cursos:
d'EI 5 a 2n de Batxillerat