1

Condicions de Contractació Estiu ’21

· La inscripció a les activitats de Garbí Obert que ofereix la Fundació Escoles Garbí és totalment voluntària.

· El període d’inscripció s’obrirà el 8 d’abril i es tancarà el 15 de juny. En cas d’haver-hi places lliures la inscripció restarà oberta fins a completar les inscripcions.

· Un cop presentada i acceptada la inscripció, la plaça restarà assignada a la persona corresponent per tota la durada de l’activitat.

· Les places són limitades i s’assignaran per orde d’inscripció. En cas que hi hagués un excés de sol·licituds, s’obrirà una llista d’espera per poder oferir les places vacants en cas de baixes.

· Es facturarà l’import de l’activitat i no es podrà retornar cap quota si es deixa d’assistir, a excepció de causes de força major.

· Els dies de casal que l’alumne perdi per falta d’assistència o malaltia no es retornaran ni es descomptaran de la quota.

· La sortida programada pel dijous 29 de juliol al parc d’atraccions de Port Aventura té un cost adicional de 25€ per alumne.

· Les inscripcions d’alumnes que no estiguin matriculats a l’escola es paragrà per avançat, mitjançant targeta bancària o transferència.

· La Fundació pot modificar aquestes condicions generals , les dates i els horaris de les activitats, si el correcte funcionament de l’activitat així ho requereix. Qualsevol canvi serà anunciat mitjançant un comunicat.