Preinscripció i Matrícula
Si estan interessats a rebre informació de l’Escola Garbí Pere Vergés Esplugues per el curs  2019-20, poden trucar a Secretaria al telèfon  93.371.05.04, o enviar-nos aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostès.

Els oferirem la possibilitat d’assistir a les  Reunions Informatives  on els presentarem el nostre Projecte Educatiu, i les posteriors  visites personalitzades  per acabar d’aprofundir i ensenyar-los les nostres instal·lacions.

Tota informació relacionada amb el procés de  preinscripció  per el  curs 2019-2020 la trobaran clicant  l’enllaç  del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Com a Escola concertada, per sol·licitar plaça a l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament, dins el període de matrícula que encara està per determinar.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció, o bé també es pot presentar a l’Ajuntament d’Esplugues.

.