Preinscripció i Matrícula


Si estan interessats a rebre informació de l’Escola Garbí Pere Vergés Esplugues per el curs  2018-19, poden trucar a Secretaria al telèfon  93.371.05.04.

Els oferirem la possibilitat d’assistir a les  Reunions Informatives  on els presentarem el nostre Projecte Educatiu, i les posteriors  visites personalitzades  per acabar d’aprofundir i ensenyar-los les nostres instal·lacions.

Tota informació relacionada amb el procés de  preinscripció  per el  curs 2018-2019 encara no ha estat publicada. De moment trobaran la informació del curs 2017-18  clicant  l’enllaç  del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Com a Escola concertada, per sol·licitar plaça a l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament, dins el període que encara està per determinar.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció, o bé també es pot presentar a l’Ajuntament d’Esplugues.

.

Informació preinscripció per etapes

caixa blava_Educació infantil caixa blava_Educació primaria
caixa blava_Educació secundaria Plantilla exemple_Batxillerat

Consulta el dossier informatiu

PORTADA FULLET GENERAL