La festa de la Castanyada

Avui dijous i seguint les tradicions del nostre país Catalunya, l’Escola ha celebrat la Castanyada, festa que anuncia el pas de la natura cap a la hibernació.

image_print

Avui dijous i seguint les tradicions del nostre país Catalunya, l’Escola ha celebrat la Castanyada, festa que anuncia el pas de la natura cap a la hibernació, amb els colors torrats  tan típics de la tardor i els fruits que ens permeten endolcir la festa amb l’elaboració dels panellets.

Els més menuts han feinejat, com a bons pastissers, els ingredients per a elaborar  uns creatius panellets  que posteriorment han compartit amb els companys.

Després d’una torrada esplèndida de les castanyes per part del Sr Julio i els Jardiners, els Caps Generals de Color s’han  estrenat com actors representant ser  els castanyers i    castanyeres   de l’Escola i repartint-les arreu dels jardins.

Els més menuts han  cantat i ballat temes  tan populars com “Fem , fem , fem panellets”,  i els Caps de Color els han acompanyat amb les seves intervencions i tocs humorístics.

Ha estat una festa entranyable i d’exaltació de la tradició.

cos 3 cos 2 cos 1