Benvinguts al nou curs!

Missatge de benvinguda al nou curs 2016-17 del senyor Jordi Collado, director de l’Escola.

image_print

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí l’inici del curs 2016-2017. Les vacances d’estiu dels nois i noies, nens i nenes de l’Escola, estan pràcticament esgotades i ells ja pensen en la tornada, el retrobament amb els amics, i en conèixer el nou tutor o tutora. Es barrejaran els sentiments d’il·lusió per les novetats, la malenconia del final de les vacances, la mandra de les matinades i el canvi d’horari, l’alegria dels retrobaments, la calma de tornar a la rutina setmanal.
L’Escola i tot l’equip estem a punt per rebre’ls, amb ganes, il·lusió i les forces renovades. Aquest és un any especial per a nosaltres. Arrenquem Nausica a 6 cursos i avancem en les metodologies de Nausica en els altres. És l’inici de la implementació del projecte d’actualització que duem tres anys preparant, amb l’objectiu de donar un pas endavant en l’aprenentatge personalitzat i la formació en competències per a la vida. Aquesta actualització metodològica, de la mateixa manera que la barca Nausica passejava els alumnes de l’Escola del Mar per tornar-los a la platja, ens permetrà aprofundir i anar més enllà que mai en els objectius del nostre projecte pedagògic, sempre però aproximant-nos als nostres orígens.

Tot això ho fem per una gran raó, donar la millor experiència educativa a cadascun dels nostres alumnes, posant-los al centre de l’aprenentatge. És el nostre gran objectiu, la nostra més important finalitat: ajudar a tots ells i elles a ser els homes i dones del demà, ciutadans feliços i competents.

En nom de tots els professionals de l’Escola i la Fundació Escoles Garbí els desitjo un molt bon curs 2016-2017 i els agraeixo la confiança que dipositen en nosaltres a l’encarregar-nos l’educació dels seus fills i filles.

Salutacions Cordials,

Jordi Collado