Eva Jou, estudiant de 2n de Batxillerat a Televisió de Badalona

Televisió de Badalona ha entrevistat l’estudiant de 2n de Batxillerat Eva Jou com a exponent del futur de la recerca científica a Catalunya.

image_print

L’Eva Jou Ollé cursa actualment 2n de Batxillerat en la modalitat de Ciències i Tecnologia a l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona, i és una apassionada de la ciència, així que aquest estiu passat va decidir participar al The Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC), una trobada internacional de joves investigadors que té per objectiu estimular el  talent científic, i que comprèn les disciplines de biologia evolutiva, bioenginyeria, biomedicina, bioquímica, química, física, neurorobòtica, caring robots i nanotecnologia.

Al juliol, durant dues setmanes, l’Eva va poder treballar a Barcelona en els reptes de ciència i tecnologia proposats per centres de recerca internacionals amb seu a Catalunya, i va assistir a seminaris impartits pels líders dels grups de recerca.

Per aquest motiu, des de Televisió de Badalona van decidir portar-la al programa Badalona tres60º. Us recomanem que us mireu l’entrevista que li van fer i fruïu d’ella, ja que l’Eva representa ara mateix el model de futur de la recerca científica a Catalunya.

Felicitats, Eva, i endavant amb la recerca!

Podeu veure-ho a :

http://tvbadalona.xiptv.cat/badalona-tres60/capitol/10-de-novembre-de-2016?s=2364&e=2960#.WCmg32URvMc.email

20161114-eva-jou-tv-bdn-2

20161114-eva-jou-tv-bdn-3