Gran Setmana de la Consciència

La darrera setmana es va celebrar a l’Escola la IV Setmana de la Consciència sota el lema Els herois de la societat.

image_print

La setmana del 16 al 20 d’abril vam celebrar la IV Setmana de la Consciència. Aquest any ha portat per títol Els herois de la societati l’objectiu ha estat apropar al nostra alumnat les experiències viscudes per herois anònims.

En el conjunt d’activitats realitzades, cal destacar les conferències del dimarts 17 d’abril on els alumnes d’ESO van poder escoltar els relats d’en Ramon Godino, com a voluntari que col·labora i lidera un projecte d’ajuda als infants de Rwuanda, i la mirada d’en Tasif, un refugiat pakistanès que ha hagut de superar situacions molt cruentes fins arribar a Europa.

Un parell d’activitats més que vam endegar des de l’Escola van ser la Jornada a l’Institut Guttmann on un equip de voluntaris van donar suport als pacients tot realitzant un conjunt d’activitats amb robots. La Festa solidària que vam celebrar el divendres a la tarda per a totes les famílies de l’Escola i on vam poder gaudir d’un berenar solidari per col·laborar amb el Projecte Rwanda.

Tots els alumnes al final de la setmana van dedicar un espai per reflexionar al voltant dels temes treballats en les diferents activitats. Entre tots vam construir El llibre dels heroison vam poder plasmar les nostres reflexions i pensaments.