El joc al jardí

El jardí de l’Escola és un entorn natural on els nens poden descobrir elements de la natura

image_print

“El joc és una actitud, la manera instintiva que tenim tots els mamífers per aprendre coses noves”, diu David Bueno, biòleg i  professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona.

El jardí de l’Escola és un entorn natural on els nens poden descobrir elements de la natura com  per exemple pedres, plantes, arbres, insectes o ocells. Al mateix temps, poden construir coses i “jugar a fer veure”.

A l’hora del jardí les nenes i els nens desenvolupen la imaginació, la capacitat creativa i la socialització. Mentre juguen, experimenten de forma segura, aprenen sobre tot el que els envolta, resolen conflictes, proven nous desafiaments i conductes i s’adapten a noves situacions.

Amb el joc éscreen les bases de l’aprenentatge, el desenvolupament emocional, social, cognitiu i motriu.