Conferència “Què és ser un voluntari?” Per Eulàlia Millaret

Eulàlia Millaret, advocada de Creu Roja què implica ser voluntari en una ONG.

image_print

El passat dimarts 22 de gener els alumnes de 4t d’ESO van assistir a la conferència de l’Eulàlia Millaret, advocada de Creu Roja i voluntària amb diverses ONGs als camps de refugiats de Grècia.

El dia a dia dels joves refugiats als camps de Lesbos, els periples per arribar fins el destí, la voluntat de viure dels joves o tot el que un voluntari pot aportar per millorar el seu dia a dia van ser alguns dels temes tractats.

La conferència i el seu debat posterior s’emmarcava dins de la UT3 Herois, que els alumnes de 4t d’ESO estan duent a terme aquest segon trimestre. La valoració per part dels alumnes va ser molt positiva donat que van poder viure de primera mà una realitat que els arriba de forma intermitent per canals secundaris.