Animació a favor Projecte Plàstic 0

En Mauro, alumne de secundària, va rebre un encàrrec del director de l’escola d’estudis marins de Badalona, una animació per conscienciar de l’impacte dels residus plàstic en l’ecosistema marí. I després d’un temps dibuixant, us presenta la seva animació.

image_print

En Mauro Garcia, talentós dibuixant, ha pensat i realitzat una animació per tal de conscienciar del problema que suposa el plàstic en un ecosistema marí. L’encàrrec va sorgir arran de la segona unitat temporal, concretament el dia que el senyor Francesc Camps, director de l’estudi de centres marins de Badalona, ens va visitar per explicar-nos el projecte Plàstic 0 de ciència col·laborativa.

En Mauro ha posat tot el seu talent creatiu en aquest curt que té com a objectiu conscienciar.

Ens complau compartir el resultat i esperem que en gaudiu tant com nosaltres i que assoleixi l’objectiu que persegueix.

Felicitats artista!