Benvinguts a la ciutat plàstic 0!

Camins i Gaia conviden les seves famílies i els companys de quart de Primària a una visita teatralitzada.

image_print

Els dies 9,10 i 11 de desembre els alumnes de 2n d’ESO de les classes Camins i Gaia van dur a terme el producte final. L’objectiu era mostrar de forma creativa els seus dissenys de ciutat sostenible mitjançant una petita obra de teatre amb la finalitat de conscienciar a la comunitat educativa de la necessitat de tenir cura del medi ambient en els dissenys urbanístics.

A la segona Unitat Temporal de treball global el producte final consistia a realitzar una petita visita teatralitzada explicant a les famílies i als alumnes de 4t de primària com havíem dissenyat la nostra ciutat sostenible. Per dur a terme l’activitat ens vam distribuir  en diferents aules. Cada ciutat era única, amb diferents elements com per exemple parcs i reserves naturals, supermercats ecològics, hotels, hospitals, centres comercials, etc. Va ser una experiència molt enriquidora que les tutores, Sara i Cristina, van gaudir molt igual que els alumnes, i que recomanem repetir el curs vinent.