Un dia com a diputats

El dimecres 22 de setembre els alumnes de 3r ESO van anar al Parlament de Catalunya, on van poder posar en pràctica els continguts apresos durant la primera UT “Projecte de Llei”.

image_print

A les 11 del matí vàrem agafar l’autocar que ens portava al Parlament de Catalunya. Un cop allà ens van rebre i ens van donar les acreditacions segons el grup parlamentari: ecologia, llibertat, tradició i compromís. Una vegada dins, vam començar el taller anomenat “Jo soc diputat”, en què els portaveus presentaven les seves propostes, les quals havíem treballat anteriorment a classe. Després del torn de preguntes vam haver de pactar amb els diferents grups parlamentaris per escollir el nostre diputat.

L’activitat va tenir una durada aproximada d’una hora i mitja i ens va agradar molt, ja que vam posar en pràctica el diàleg i l’esperit crític i a més vam aprendre moltes coses importants que ens serviran en un futur. Vam acabar a l’hemicicle, que ens va sorprendre molt.

Vam tornar a l’escola plens de coneixement i valors com el respecte, l’empatia i el diàleg.

Cronistes classes Marina i Raiers