Santa Cecília a l’Escola

Al llarg d’aquests dies hem pogut gaudir dels tradicionals concerts de Santa Cecília que els alumnes de l’Escola preparen any rere any.

image_print

La música, com un dels eixos fonamentals del nostre projecte educatiu, ha tingut un paper vertebrador en aquestes darreres setmanes. El producte final és fruit d’un intens treball en equip que suposa la tria de les cançons, la posada en escena i els assajos, entre d’altres.

Dimecres 24 i dijous 25 de novembre els nens i nenes de l’Escola es van convertir en músics cantant i tocant diferents instruments. Els alumnes de Primària ens van adelitar amb un petit tast de cançons ben emotives. A l’estona del menjador, els alumnes que tenen formació musical específica en algun instrument han ofert als seus companys alguna peça de piano, guitarra, violí o, fins i tot, de saxofon.

Actes com aquest fan de l’ Escola un lloc molt especial. El treball en equip, la il·lusió pel projecte i l’emoció del producte final hi juguen un paper rellevant. Aquestes són les vivències que ens emportem i que perduren, malgrat el pas del temps, en la nostra memòria. Han estat unes experiències magnífiques.