Xerrada Banc d’Aliments

El passat dimecres 17 de novembre els alumnes de 3r d’ESO van poder assistir a una xerrada del Banc dels Aliments de Barcelona.

image_print

Dimecres a les 12 del migdia van anar a l’Àgora de l’edifici Atenea on es va dur a terme aquesta activitat, va venir un representant de l’entitat que s’encarregava d’aquesta tasca, transmetre informació sobre aquesta associació, com ara què fan, qui la va crear, a qui ajuden, etc. La xerrada va durar aproximadament una hora i ens va explicar el Banc d’Aliments amb l’acompanyament visual d’una presentació. Nosaltres havíem de prendre apunts, ja que el nostre projecte gira entorn d’aquest tema, concretament col·laborem amb el gran recapte organitzat per aquesta entitat. Vam gaudir molt d’aquesta experiència i vam poder aprendre un munt de coses.