Taller al Teatre Romea

Sortida al teatre Romea per tal de realitzar un taller de micro peces teatrals.

image_print

El divendres 26 de novembre, la Sra. Mª Àngels Lorés,  va organitzar una sortida al teatre Romea. Vam anar amb l’autobús urbà cap a l’estació del tren i vam fer el trajecte fins a Plaça Catalunya i el mercat de la Boqueria. Quan anàvem cap allà hi havia una botiga de patates, begudes i llaminadures. La Mª Àngels ens va deixar entrar i comprar alguna cosa. Tot seguit vam arribar al teatre Romea i ens va atendre una noia que es deia Mar. Era molt agradable parlar amb ella. Ens va explicar amb molt detall quins treballadors estaven implicats en una obra de teatre: director, càmeres, maquilladors… Ens va dir que ens organitzéssim en grups per recrear una micro peça, una obra amb una durada de 5-10 minuts. Cada grup va fer una trobada per decidir com aniria la peça. El grup de la Maria va fer una mena de telenovel·la de romanticisme i el de la Júlia va fer una pel·lícula de terror. Abans de recrear-la ens va donar el material necessari. Vam practicar-la tantes vegades com vam poder amb el temps que teníem, i ja la vam representar davant dels nostres companys. Vam sortir molt tard, a les 14:30, i la Mª Àngels ens va dir que teníem molta pressa per pujar al tren i quasi el perdem! Però vam aconseguir pujar-hi a temps. Vam estar una estona al tren, després ens vam equivocar de parada de bus i un conductor ens va avisar.

Vam haver d’anar a l’altra parada, el bus va trigar molt i ja eren les 15:17h, és a dir, que fèiem tard a la sortida de l’escola. Al final vam aconseguir arribar a les 15:40.

Aquesta sortida ens ha semblat molt divertida i ens ho hem passat d’allò més bé, ha estat tota una aventura!