Celebrem la primera lectura de cròniques del curs

No podíem tancar el trimestre sense fer una de les activitats més emotives: la lectura de cròniques, acte que ens permet recordar aquells esdeveniments més significatius d’aquest primers mesos del curs.

image_print

Els Cronistes del Consell de Govern d’EP6, en Pol Ferrer i la Carla Martínez, han dinamitzat aquest acte que ha tingut un format virtual. Malgrat les circumstàncies, tots els alumnes, alguns des de la seva aula i d’altres des de casa, han pogut gaudir i recordar activitats tan diverses com: la campanya electoral, el projecte de l’hort, la preparació de “Els Pastorets” o la primera presentació de càrrecs del curs, entre d’altres.

Ha estat un acte molt emotiu, on els lectors i lectores han compartit les seves cròniques amb els companys del cicle.

La resta de companys han destacat pel seu saber estar, fent d’aquesta activitat una cloenda magnífica per aquest primer trimestre.