Premis de treballs de recerca

Premis Treballs de Recerca Elisava

Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), convoca el Premis Benestar, Salut i Disseny al millor treball de recerca del curs 2021-220, amb l’objectiu d d’incentivar les vocacions en els àmbits del Disseny, la Salut i el Benestar de l’alumnat de tota Catalunya. Poden optar al premi els i les alumnes de batxillerat de tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya que hagin estat seleccionats prèviament pel seu centre.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 23 de maig]

Premis de la Fundació Grífols a treballs de recerca sobre bioètica en el Batxillerat

Amb la finalitat d'estimular la inclusió de la dimensió ètica en la investigació, la Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca tres premis a la recerca en el batxillerat. Seran guardonats els tres millors treballs de recerca desenvolupats en l'àmbit de la bioètica durant el curs acadèmic 2021-2022 en els centres de secundària, públics, privats o concertats de Catalunya.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 31 de maig]

Premi Arnau de Vilanova

Premi de Filosofia convocat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Per optar al premi, els treballs hauran de ser inèdits i, segons la categoria, hauran de versar sobre:
A) Una experiència o reflexió didàctica sobre les matèries de filosofia en l’ensenyament secundari.
B) Un treball de recerca sobre filosofia, història de la filosofia, psicologia, sociologia, ètica i ciutadania, o qüestions relacionades amb aquestes matèries.
C) Qualsevol tema de l’àmbit de la filosofia.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 14 de juny]

Premi LCI Barcelona (Escola Superior Oficial de Disseny)

4a edició del “Premi LCI Barcelona al Millor Treball Final de Batxillerat” organitzat per LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, amb l’objectiu de dotar de valor els estudis i professionas vinculades al disseny, promoure aquestes vocacions i aflorar el talent creatiu dels estudiants.
En el premi poden participar estudiants de batxillerat de centres públics, privats i concertats de Catalunya i que hagin realitzat un treball de recerca vinculat a les següents àrees: disseny de moda, gràfic, de producte o de serveis, d'interiors, animació i videojocs, fotografia, innovació i creativitat.
El guanyador rebrà un Apple iMac de 27 polzades + Apple iPad Air, i els dos finalistes, una càmera Polaroid.
Així mateix, el centre educatiu del/la estudiant guanyador/a obté un lot de llibres de l'Editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 17 de juny]

Premis ACCID, al millor TR en Comptabilitat i Direcció en Educació Secundària

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció convoca la XVIIIena edició dels Premis ACCID amb l'objectiu de reconèixer les tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per professionals, acadèmics i entitats públiques o empreses privades.

Seran candidats al premi aquells alumnes d’educació secundaria, que cursin estudis a partir del segon cicle d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superioe, i que hagin realitzat un treball de recerca, relacionat amb la comptabilitat o la direcció d’empreses, i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixi ser reconegut especialment.
El primer premi i el segon serà un diploma acreditatiu. Els treballs premiats seran publicats en format paper o en format electrònic al web de l’ACCID.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 30 de setembre]