Consell pedagògic

image_print

Consell pedagògic

La Fundació Escoles Garbí compta amb la col·laboració de personalitats de prestigi reconegut en diferents disciplines i àmbits de la nostra societat civil. Són components externs del Consell Pedagògic de la Fundació Escoles Garbí, el qual té com a objectiu la revisió del nostre Projecte educatiu per tal de garantir-ne la seva vigència.

Salvador Giner de San Julián Doctor per la Universitat de Chicago i amb estudis de postgrau a la Universitat de Colònia. L’any 1989 va obtenir la càtedra de Sociologia per la Universitat de Barcelona. És sociòleg. President de l’Institut d’Estudis Catalans i coneixedor del Projecte pedagògic. És el President del Consell Pedagògic de la Fundació Escoles Garbí. Andreu Mas-Colell Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra i president de la Barcelona Graduate School of Economics. A part de prestigiar la Institució, ens ofereix una visió científica del projecte educatiu: competència científica, informació, comunicació, TIC, idiomes i coneixement.
Josep M. Lozano Soler Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Llicenciat en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. És Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE. Actualment és professor d’ESADE i director de l’Institut Persona, Empresa i Societat (IPES). La seva activitat acadèmica i professional se centra en els camps de l’ètica aplicada i la responsabilitat social de l’empresa. Josep Alsina Doctor en Història de l’Art i professor de Pedagogia de la Música a la UB. Reconegut en l’àmbit de l’educació musical i de les arts en general. Autor de diversos llibres i treballs sobre la pedagogia de l’art. Col·labora amb diferents centres públics i privats.
 Montserrat Oliveras Bagués Psicòloga i consultora en educació. Creadora i impulsora del portal d’Internet Educaweb. Desenvolupa la seva activitat al gabinet d’assessorament IDEP, des d’on treballa per a múltiples centres educatius, entre els quals hi ha Garbí Pere Vergés.