Caminada per Collserola

Diumenge 29 de novembre de 2015, s’ha fet una caminada a Collserola organitzada per la nostra Escola.

image_print

IMG-20151129-WA0007[2]Avui, diumenge 29 de novembre de 2015, s’ha fet una caminada a Collserola organitzada per la nostra Escola. L’objectiu era anar fins al pont que creua, camí de Vallvidrera, per sota de l’antena. Aquesta caminada era de 8km i la podies fer corrent o caminant. Jo l’he feta corrent.

Quan hem arribat a la plaça Mireia, ens hem reunit tots els participants amb alguns professors de l’àrea d’Educació Física. A les 10:00 hem començat a córrer fins al pont. Uns anàvem més de pressa i els altres anaven més lents, però això no importava, el que importava era que ens ho passéssim molt bé.

Quan he començat a córrer, he parat uns quants cops per buscar un ritme amb què no em cansés. En el moment que ja he aconseguit aquest ritme, he anat fins a l’objectiu que era a 4 km i he pensat que havia de canviar de ritme perquè anava massa ràpid i després no tindria forces en tornar.
En arribar al pont, la Sra.Olivé i el Sr.Benet m’han fet una foto iIMG-20151129-WA0003m’han dit que anés amb el Sr.Sans i el seu fill Genís perquè així no aniria sol. Quan hem començat a tornar cap a la plaça Mireia, perquè ja havíem arribat a l’objectiu, li he dit al Sr.Sans i al Genís que anessin tirant, perquè jo anava més lent.

Mentre corria anava veient l’altra gent de l’Escola que encara havia d’arribar al pont. Quan he arribat a la plaça Mireia, la gent que era allà que ja havia arribat, m’ha començat a aplaudir i m’han fet una foto. Després allò s’ha convertit en una sessió de fotos.

M’ha agradat molt aquesta caminada i si n’organitzessin una altra jo hi aniria.

Martí. Color Blau. Classe Nausica