Ballarines a l’escenari!

El passat dissabte va tenir lloc a Viladecans, l’exhibició de dansa-jazz de les alumnes de primària

image_print

Era un dia molt esperat per a totes les ballarines. Tenien moltes ganes de poder pujar a l’escenari per demostrar tot el que han estat aprenent durant aquest primer trimestre a les classes de dansa-jazz.

DSC_0251

La seva professora, l’Olga, comenta que ‘’han treballat molt bé en totes les sessions i han preparat amb molta il·lusió les coreografies perquè les ballarines disfrutin a sobre de l’escenari i també perquè facin disfrutar el públic”. També ens diu que fa una valoració molt positiva de l’espectacle ‘’han assolit tots els coneixements apresos i els han sabut posar a prova tot i patir els famosos nervis del directe’’.  Conclou amb que ‘’ha estat una jornada rodona per a tots’’.

DSC_0255

Pares, mares, avis i familiars estaven expectants per veure les petites ballarines damunt d’un gran escenari interpretant les coreografies apreses. Va ser un gran dia on tots vam disfrutar d’una gran exhibició de dansa.

DSC_0258

 

Clica aquí per descarregar-te totes les fotografies