Semàfor dels valors a l’esport

Programa de promoció dels valors positius de l’esport en edat escolar

image_print

El semàfor dels valors és un programa que pretén fomentar els valors positius de l’esport a partir d’un sistema que avaluï el grau de civisme esportiu de tots els agents implicats en les competicions d’esports col·lectius del CEEB (Consell Esport Escolar Barcelona).

graella valors_ok

Cada partit serà avaluat segons un indicador de colors on el color verd correspon a un joc nét i respectuós i el color vermell representa un joc sense cap mena d’esportivitat entre el mateix equip i l’equip rival.

Des de les nostres escoles i des de Garbí Obert recolzem aquesta iniciativa molt lligada al nostre projecte pedagògic on un dels pilars claus roman en la importància del respecte a  l’ètica i l’esforç del treball en equip per sobre dels resultats obtinguts.

Podeu trobar més informació aquí