L’Escola participa al “Picalletres” de Baix Llobregat Televisió.

Avui dimecres els alumnes de 3r d’ESO han participat al “Picalletres”, que té per objectius entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral.

image_print

Avui dimecres els alumnes de les Classes Canigó i Atlàntida han participat al Picalletres, un concurs adreçat als alumnes de secundària. És un concurs destinat als alumnes de 3r d’ESO i que té per objectius entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral. Saber lletrejar un mot correctament significa descobrir-ne cada part, llegir i escriure’l bé, conèixer l’alfabet i la pronúncia de la nostra llengua.

El concurs el podrem veure a través de Televisió del Baix Llobregat i l’equip que guanyi la final territorial disputarà la gran final nacional.

thumbnail_DSC_3062